Sådan startede det...


Historien om Linedance & Ferie

Efter sidste års succes glæder Eva og jeg os til igen her i 2024 at kunne byde velkommen til vores 12. sæson med Linedance & Ferie.

Det har vi udelukkende kunne gøre fordi så mange trofaste medlemmer igennem årene har bakket op og deltaget på de mange ferier.

Her er lidt historie om hvordan det hele startede:

På en ferie til Kreta i 2011 fik Eva og jeg idéen til Linedance & Ferie.
Vi havde faktisk lavet en aftale med et hotel men da Sterling krakkede faldt det til jorden, så først i 2012 kunne vi sende det første program på gaden, som oven i købet var trykt.
Det var måske meget godt for det var et lille hotel jeg havde lavet aftale med som kun havde 10 værelser, men jeg havde da mine betænkeligheder om jeg kunne få solgt så ”mange” pladser.

I 2013 gik vores første tur til Rethymnon på Kreta med 35 deltagere og siden da er interessen blot blevet større.

På et tidspunkt var der flere der sagde at det var ærgerligt at der hver gang gik et år før man skulle afsted igen.
Så derfor opstod idéen med en Juleweekend som har været en fast tradition siden 2014.

Da vi rundede de 5 år blev det fejret med et Minicruise til Oslo og siden er det også blevet til et PåskeCruise.
Desværre kom covid-19 og lavede noget ravage så i 2020 lykkedes det kun at aflyse de planlagte rejser.

I 2021 kunne vi heldigvis gennemføre Sommer i Danmark 2021 i Faaborg og Svendborg og Juleweekenden på Kobæk Strand og i 2022 kunne vi endelig rejse til Alcudia på Mallorca og vores Juleweekend gik igen til Kobæk Strand.

 

I 2023 bød vi velkommen til Faliraki på Rhodos, og der var igen mulighed for kør-selv ferie til Kobæk Strand Hotel & Konference i skolernes sommerferie.

Vi kunne atter tage til Tyskland på Juleweekend hvor vi boede i Marlow og besøgte julemarkederne i Rosotck og Stralsund. 


Her i 2024 skal vi igen til Faliraki på Rhodos fra lørdag d. 1. - 8. juni, hvor vi skal bo på det 4-stjernede hotel Olympos Beach med All inclusive og alle vores værelser har den skønneste udsigt mod havet. 

 

Tak for tilliden gennem alle årene og på gensyn.

Eva & FinnDette er forsiden fra vores første program.

Kalender
Besøg vores Facebook side
Ballerup Linedance | LinedanceCentret | Skovvejens Skole Øst | 2750 Ballerup | Tlf.: 24815139 | balleruplinedance@gmail.com | CVR nr. 33604130